Kategorier
Budget

Lever du på et stramt budget? så er dette siden for dig!

RKI har sat ny rekord, med 221.600 registrerede danskere, som tilsammen skylder mere end 14 milliarder kr. Efter mere end 4 år med finanskrise, er der ikke noget at sige til at så mange er registreret i RKI.

Antallet af unge studerende er højt, og undersøgelser viser at tre ud af fire, må klare sig med et rådighedsbeløb på under 2.500 kr hver måned. Er du en af dem? så frygt ej. Her på siden vil du få massere tips og tricks til hvordan du får hver eneste krone til at række lidt længere, og hvordan du kan tjene lidt ekstra lommepenge hver måned. SU bliver tit omtalt som cafepenge, men for mange unge, går SU’en hver måned til de faste regninger som skal betales. Fx husleje, strøm og mad.

Det er faktisk nemmere end man tror at leve på et stramt budget, men mange unge har alt for høje krav til mad, lejlighed og tøj, og derfor bruger man flere penge end nødvendigt, hver evig eneste måned. Det spiller også ind at man gerne vil imponere vennnerne, og derfor køber de nyeste sneakers fra nike, og har den fedeste fixie racer stående i cykelskuret. Men mange har ikke råd til det, og derfor ender de op med stor gæld.

Har du stor gæld, og bruger du alt for mange penge hver måned? så vil du have gavn af denne side, hvor du hele tiden vil få gode tips til hvordan du sparer. En post i budgettet som man kan spare mange penge på er bl.a. Elregningen. Det er også muligt at spare mange penge på mad, og fx tøj.

Har du spørgsmål, eller gode tips og tricks til hvordan man sparer penge, så er du meget velkommen til at kontakte mig her. Kender du nogen som ville have gavn af denne side? så ville jeg blive meget glad for hvis du delte den, eller gav mig et link.

God fornøjelse med at spare!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *