Kategorier
Gratis

Drop fitnesscenteret – løb en tur i stedet for

Drop fitnesscenteret – løb en tur i stedet for

Inden du meldte dig ind i dit fitnesscenter var du fast besluttet på at du nu skulle du spise sundt, dyrke motion mindst 3 gange om ugen, og derved tabe dig. Men hvis du skal svare helt ærligt, hvor mange gange er du så i gennemsnit kommet i fitnesscenteret om ugen, de sidste 3 måneder?

Hvis dit svar er 1 gang om ugen eller under, og du fx kun bruger løbebånd, skimaskine og lign. maskiner, så kan det slet ikke svare sig at have et fitness abbonnement. Fx koster det op med 369 kr. om måneden, hvis du er medlem i FitnessDK. Det er 4428 kr. om året! det er virkelig mange penge, som du kan bruge på andet sjov og spas. Og hvis du alligevel ikke kommer ret meget i fitnesscenteret, så er det en rigtig stor udgift, fordi så får du ikke rigtig noget for det.. Hvis vi fx siger at du kommer 1 gang om ugen i snit, på et helt år, så svarer det til at du betaler lige over 85 kr. hver gang du træner!

Løb en tur i det fri istedet

I et fitnesscenter er der som regel fuld er mennesker, som sveder og derfor bliver luften tung og klam. Det er ikke særlig lækkert, og ikke specielt motiverende. Hvis du istedet melder dig ud af fitness, og løber en tur i det fri, så vil du spare dit medlemskab på fitness abbonnementet, du vil få masser frisk luft, som hjernen og kroppen har godt af, og så kan du nyde den danske natur.

Bor du lidt ude på landet som jeg, kan man være heldig at se rådyr ude på markerne om aftenen, og andre dyr i skoven. Du møder også en masse andre motionister ude på vejene, istedet for bare at stå og glo på ryggen af den som står på løbebåndet foran.

Drop fitnesscenteret – løb en tur i stedet for
Drop fitnesscenteret – løb en tur i stedet for

Det vigtigste af alt, er at løbeturen er gratis! det koster ikke noget hver måned, du skal ikke bruge tid på transport frem og tilbage, du kan løbe lige når det passer ind i dit program, og så kan du bruge dit eget bad, uden nogen andre står og glor.

Endomondo har lavet en genial applikation til din mobiltelefon, som fx kan måle distancen af løbeturen, hastigheden og meget mere.

endomondo

Derudover har Nike lavet en rigtig fed træningsapp som du også kan bruge derhjemme, hvis bare du har en måtte, og fx lidt håndvægte.. Håndvægte behøver fx ikke koste mere end 500 kr, og så har du stadigvæk sparet mange penge, i forhold til at bruge dem på et fitnessmedlemskab som du alligevel ikke benytter.

Nike app – Nike App – itunes

Drop fitnesscenteret – løb en tur i stedet for

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *